10 апр. 2016 г., 00:54

Истински приятел 

  Поэзия
496 0 4

ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ

 

Когато всички тръгват си от мене 
и съм ненужна в този свят огромен, 
той верен ще ми бъде до последно – 
това е факт наистина безспорен!

 

Сърцето ми той може да накара 
щастлива песен в мрака да запее, 
и само той в успехите ми вярва, 
дори да губя сили да живея!

 

Той, истинският, винаги остава 
в най-тежките ми дни и земетръси, 
заслуги без да търси, нито слава, 
и просто ми помага да възкръсна!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??