26 окт. 2011 г., 15:47

Истински сред хиляди ментета 

  Поэзия » Любовная
1157 0 12

- Хей, къде се губиш бе, момиче?
Няма време. Бързо се събличай.
А така. Ей тук се нареди.
Бааавничко напред се наведи.
Длани на земята. Таза горе.
Коленете леко да разтворим...
Отпусни се. Още разкрачи.
Стой така послушна. И мълчи.
Само да извадя пистолета.
Истински! Сред хиляди ментета.
Като гръмна - тичаш до финала.
Спринт сто метра. Искам днес медала.

© БАТКО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??