Месеците са години
годините са дни
Векове са били
светове са се избили
Отчайващо е мили
живота си тече
Пожар ли ще премине
или метеорит
Научихме се вече
не сме астероид
Поля, земи, райони
ниски каньони
Земята ще премине
водата ще замине
Историята нашата
ще е и тя като Акаша
Истините святи
ще са разляти
Живота е история
но в друга категория
© Todo Hris Все права защищены