2 февр. 2024 г., 00:53

Исусе 

  Поэзия
204 1 0

 

В сърцето ми Си!
Нося Те отвътре,
като червена глътка, 
пълна с благодат.

И отливи,
окъпани в спасение,
Те спомнят с вечност,
и преливат се...
В парченца хляб, 
като една безбрежност,
в трохички истина, 
като красива нежност.

 

А. Л. (Арс)

 

© Аспарух Любенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??