Feb 2, 2024, 12:53 AM

Исусе 

  Poetry
149 1 0

 

В сърцето ми Си!
Нося Те отвътре,
като червена глътка, 
пълна с благодат.

И отливи,
окъпани в спасение,
Те спомнят с вечност,
и преливат се...
В парченца хляб, 
като една безбрежност,
в трохички истина, 
като красива нежност.

 

А. Л. (Арс)

 

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??