27 авг. 2012 г., 10:15

Избистрен резултат 

  Поэзия » Юмористическая
392 0 2

Светъл празник е за спорта

„Тигрите” щом ритат мач!

Без пари е и транспорта,

най-великият играч

щом се вихри на полето

и забива гол след гол.

„Айде, наште – самолето

гратис фърка, без контрол,

че на Бистришкия тигър

требе да се насладим!”

Той е Вождът – други мигар

виждат се из тоя дим?

В повсеместната пушилка

кой да види фена свой –

с празно блюдо и бутилка –

сметката платил пак той.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??