Aug 27, 2012, 10:15 AM

Избистрен резултат 

  Poetry » Humour
430 0 2

Светъл празник е за спорта

„Тигрите” щом ритат мач!

Без пари е и транспорта,

най-великият играч

щом се вихри на полето

и забива гол след гол.

„Айде, наште – самолето

гратис фърка, без контрол,

че на Бистришкия тигър

требе да се насладим!”

Той е Вождът – други мигар

виждат се из тоя дим?

В повсеместната пушилка

кой да види фена свой –

с празно блюдо и бутилка –

сметката платил пак той.

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??