21 сент. 2007 г., 10:33

Избор 

  Поэзия
654 1 4
   Избор

След края на брака
жените плачат
пет пъти повече от мъжете,
дори когато те са подали молбата,
защото мъжът бил такъв, онакъв,
бил пияница и развратник...
Сто причини за развод.

На младини избират Санчо Панса,
а после цял живот
очакват Дон Кихот.

© Майк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??