9 нояб. 2011 г., 20:17

Избор 

  Поэзия » Любовная
637 0 6

Да, върви!

Други тръгваха вече.

И надявам се, че са щастливи.

Не оставай до мен, но далечен,

щом не вярваш, че с тебе сме живи.

Отиди си.

Пусни ме да дишам.

Да съм луда. Да бъда различна.

Остави ме да страдам. И пиша.

И да бъда дори неприлична.

Но останеш ли...

Искам да можеш

да ми даваш от всичко. И вечно.

Отиди си. Или ме обичай,

щом на мене веднъж си обречен.

Отиди си. Или ме прегръщай

всеки ден и прощавай ми всичко.

Аз отново при теб ще се връщам.

И единствено теб ще обичам.

© Мариета Караджова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??