Да, върви!
Други тръгваха вече.
И надявам се, че са щастливи.
Не оставай до мен, но далечен,
щом не вярваш, че с тебе сме живи.
Отиди си.
Пусни ме да дишам.
Да съм луда. Да бъда различна.
Остави ме да страдам. И пиша.
И да бъда дори неприлична.
Но останеш ли...
Искам да можеш
да ми даваш от всичко. И вечно.
Отиди си. Или ме обичай,
щом на мене веднъж си обречен.
Отиди си. Или ме прегръщай
всеки ден и прощавай ми всичко.
Аз отново при теб ще се връщам.
И единствено теб ще обичам.
© Мариета Караджова All rights reserved.
Харесах!