11 сент. 2008 г., 11:28

Изборът е само твой! Направи го! 

  Поэзия
820 1 1

 

 

Мислиш, че е трудно да обичаш?

Страх те е всеки път в любов да се вричаш.

Сърцето си пазиш от разбиване, нали?

До къде ще стигнеш с този страх, знаеш ли?

Изборът е само твой! Направи го!

На любов отдай се, а всичко друго – забрави го!


Страдал ли си някога от несподелената любов,

че се страхуваш да й се отдадеш до гроб?

Колко пъти събирал си парчета от сърцето,

а колко пъти било е нейното разбивано?


 

Помислял ли си някога за другите?

Не! Не просто за другите!

Мислиш ли поне за нея?

О, да, сигурен съм! Мислиш!


От главата си не я изкарваш, знам!
Казваш си: "Какво, по дяволите, мога да й дам?"
Решил си, че не си добър за нея,
а всяка нейна дума е: "а аз само за него копнея."

ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ! НАПРАВИ ГО!

© Янита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??