25 окт. 2023 г., 19:30

Избраница 

  Поэзия » Любовная
535 0 0

Обсебваш моето съзнание

и мислите ми ти изпълваш,

това е моето наказание –

безкрайно много да ми липсваш...

 

Желая устните ти меки

за тялото ми да жадуват,

милувките ти нежни ,леки

от страсти порите настръхват.

 

Къдриците лицето ми да галят,

от изтощение устата ми да се напука,

гърдите ти като жарава да ме палят,

в сърцето ми любовни пламъчета да палуват.

 

Ела при мен и запълни ми празнотата,

която в душата ми е издълбана

и в този миг ще се превърнеш в жената

най-важната и от съдбата днес ИЗБРАНА.

© Коцето Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??