2 мая 2009 г., 09:11

Изчезни 

  Поэзия » Любовная
527 0 1

Омръзна ми все за теб да мисля,

омръзна ми да се осакатявам,

ти напусна света ми,

сега напусни и ума ми.

 

Ненавиждам те, но и

трудно е без теб,

защо не може да изчезнеш

като облак в ясен ден!?

 

Ще се науча да обичам

не както теб, но

ще мога да копнея,

ще се науча да живея.

© Виктория Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??