May 2, 2009, 9:11 AM

Изчезни 

  Poetry » Love
528 0 1

Омръзна ми все за теб да мисля,

омръзна ми да се осакатявам,

ти напусна света ми,

сега напусни и ума ми.

 

Ненавиждам те, но и

трудно е без теб,

защо не може да изчезнеш

като облак в ясен ден!?

 

Ще се науча да обичам

не както теб, но

ще мога да копнея,

ще се науча да живея.

© Виктория Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??