6 июн. 2024 г., 13:13

Izdaja 

  Поэзия » Любовная
103 0 0

Kazu da si uvek lepa kao buket ljubicica,

tesko mi je od kad nisi vise moja devojcica,

jos nemogu da se pomirim da te nema, kad se probudim.

© Biberce Muharemi Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??