Jun 6, 2024, 1:13 PM

Izdaja 

  Poetry » Love
93 0 0

Kazu da si uvek lepa kao buket ljubicica,

tesko mi je od kad nisi vise moja devojcica,

jos nemogu da se pomirim da te nema, kad se probudim.

© Biberce Muharemi All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??