3 нояб. 2011 г., 11:16

Изгладнели чувства 

  Поэзия » Любовная
854 0 5

Изгладнели чувства


Искаш ме завинаги?
Ела ми покажи!
Иска ме сърцето ти?
Кажи го, изкрещи!

Обичаш ме, отдаваш се,
а аз дали ще се отдам?
Разкрий ми, че надяваш се
по-скоро да ме видиш... там!

Там... където граници не съществуват,
в прегръдката ти силна е това,
където искат да бушуват,
красиви чувства, изгладнели от тъга.

Нахрани ги дори с хапка,
на страдалците ще им хареса,
напои ги поне с капка,
да усетях те утеха!

Там ще могат да живеят,
в твоята прегръдка е домът им.
За тъгата няма да жалеят,
казват ми, поискай го, това е той - светът ти!

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??