Прах, сълзи, вяра, мечти...
някой продал е гласа ти!?
Питаш се, ти ли сгреши...
или просто е бъдеще.
Кой ли ще реже хляба ни!?
Кой ли ще ни рони трохи?
Някой безумник ще ни остави
без родина дори. И защо?
Бягайте, каза и после фалстарт.
Фалшиви били са новините криви.
Токът поскъпвал, е и какво...
Народ на тъмно, изгодно добро.
© Ангел Все права защищены