Изгори душата ми
Изгори душата ми,
остана пепел…
И сърцето ми
от обич се стопи!
Изгори душата ми…
Обичам още
огънят във твоите очи!
Любовта – това си ти!
Изгори душата ми,
но те обичам –
както никога преди…
Огънят ми угаси!
Изгори душата ми,
но те желая
с гаснещите светлини…
Щастие ми подари!
Изгори душата ми,
остана пепел…
И сърцето ми
от обич се стопи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены