22 мая 2020 г., 13:32

Изгубен дух 

  Поэзия » Философская
581 0 0

Поробена птица е нашият дух,
заключена в тяло, нямащо нюх,
подтиска ни всеки духовен инстинкт,
всяко предчувствие открито за миг. 
Забравили, не виждаме даден ни знак, 
пропускаме всеки показан ни шанс, 
а после остава ни дупка в душата,

заключва се пак изгубен дух в самотата.

 

© Ирина Пачелиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??