May 22, 2020, 1:32 PM

Изгубен дух 

  Poetry » Phylosophy
578 0 0

Поробена птица е нашият дух,
заключена в тяло, нямащо нюх,
подтиска ни всеки духовен инстинкт,
всяко предчувствие открито за миг. 
Забравили, не виждаме даден ни знак, 
пропускаме всеки показан ни шанс, 
а после остава ни дупка в душата,

заключва се пак изгубен дух в самотата.

 

© Ирина Пачелиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??