22.05.2020 г., 13:32 ч.

Изгубен дух 

  Поезия » Философска
585 0 0

Поробена птица е нашият дух,
заключена в тяло, нямащо нюх,
подтиска ни всеки духовен инстинкт,
всяко предчувствие открито за миг. 
Забравили, не виждаме даден ни знак, 
пропускаме всеки показан ни шанс, 
а после остава ни дупка в душата,

заключва се пак изгубен дух в самотата.

 

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??