Няма веке съншайн, няма веке съншайн,
мацето си тръгна.
Морков то си ръгна
и си тръгна
по-щастлива от преди.
Ще ми липсват нейните гърди
к’во като са цели три?!
Ще ми липсва кожата ù мазна
и косата ù омразна.
Ще ми липсва нейното седалище –
рунтавото страстно халище.
Тя си тръгна щот’ я бих.
Преден зъб ù отчупих.
© Светлозар Косев Все права защищены