29 июн. 2009 г., 01:13

Изгубени надежди... 

  Поэзия
667 0 13

Изгубени надежди

спъват се

в несбъднати мечти.

И падат

в пропастта на мислите

на остри спомени-скали.

 

За първи път летят,

но падайки

и за последен път.

И във утробата

на вярата

умира нероден стихът...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??