10 мар. 2022 г., 12:35

Изгубения крак 

  Поэзия » Юмористическая
295 0 0

Ставам рано сутрин пак,

Къде отиде моят крак?

Със заспал поглед се оглеждам,

виждам го извън креват,

идва моят барт да ме буди:

- Ставай Юрий

Казвам му, че нямам крак.

Той ме пита:

- Как?

Аз му казвам, че беше извън креват

- Нищо брат, ще работиш и без крак

Започнах да работя, дойде и моя крак,

научих си урока да не пия с моя брат.

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??