12 июн. 2006 г., 17:45

Изгубено щастие 

  Поэзия
1029 0 2
Забрави ти за всичко изживяно
...в нейните прегръдки си сега...
Усмихвах се щастлива твърде рано,
защото с чувствата ми ти се подигра.

За сетен път те виждам пак със нея,
вече галиш нейните коси...
Ала за тебе пак сърцето ми копнее...
ЗА МЪНИЧКО ПРИ МЕНЕ СЕ ВЪРНИ!!!

© Анастасия Башликова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??