Jun 12, 2006, 5:45 PM

Изгубено щастие 

  Poetry
1032 0 2
Забрави ти за всичко изживяно
...в нейните прегръдки си сега...
Усмихвах се щастлива твърде рано,
защото с чувствата ми ти се подигра.

За сетен път те виждам пак със нея,
вече галиш нейните коси...
Ала за тебе пак сърцето ми копнее...
ЗА МЪНИЧКО ПРИ МЕНЕ СЕ ВЪРНИ!!!

© Анастасия Башликова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??