12.06.2006 г., 17:45 ч.

Изгубено щастие 

  Поезия
1031 0 2
Забрави ти за всичко изживяно
...в нейните прегръдки си сега...
Усмихвах се щастлива твърде рано,
защото с чувствата ми ти се подигра.

За сетен път те виждам пак със нея,
вече галиш нейните коси...
Ала за тебе пак сърцето ми копнее...
ЗА МЪНИЧКО ПРИ МЕНЕ СЕ ВЪРНИ!!!

© Анастасия Башликова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??