29 янв. 2023 г., 10:15

Изгубиш ли се някъде... 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы, Другая
587 5 6

Изгубиш ли се някъде, където

е тъмнина за твоите мечти -

ще ти изпратя обич от сърцето

и в светлина ще се пробудиш ти.

 

Ще ти изпратя обич от сърцето

и топлина от искрена душа.

Не бива, никога, над теб небето

да бъде мрачно, тъжно и с лъжа.

 

Не бива, никога, над теб небето

покрито с облаци да просълзù.

Изгубиш ли се някъде, където

не ще си ти - пак мене потърси.

 

Най- чувствена любов ще украси

живота в теб... Знай, моя нежност си!

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??