3 мая 2017 г., 00:04

Изкушение 

  Поэзия » Любовная
318 0 1

***

 

Дяволско изчадие

Дяволски красив

с хитрост Дяволска

целувка ще бленува

Дяволът лукав

целувката ще получи

в същия момент

на Дявола ще дам

каквото пожелае 

преобразил се прави

с човешки лик 

тогава Дяволът

ще бъде щастлив

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??