May 3, 2017, 12:04 AM

Изкушение 

  Poetry » Love
319 0 1

***

 

Дяволско изчадие

Дяволски красив

с хитрост Дяволска

целувка ще бленува

Дяволът лукав

целувката ще получи

в същия момент

на Дявола ще дам

каквото пожелае 

преобразил се прави

с човешки лик 

тогава Дяволът

ще бъде щастлив

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??