24 февр. 2018 г., 19:25

Изкушение 

  Поэзия » Любовная
472 0 5

Изкушение

 

Аз ще дойда в късна есен -

               непозната и желана,

като летен дъжд небесен

              да отмия всички рани.

 

Всички рани във душата

        от предателства, измени,

             изпитания, обрати,

                  неизречени съмнения.

 

Ще разсея страховете,

        колебанията даже

             ще изтрия от сърцето.

Топлота ще ти покажа!

 

Ще ти върна свободата

             и безгрижното начало!

Ще изпълня без остатък

            със блаженство твойто тяло

 

Ще познаеш в мен жената

тъй очаквана години…

Ето чукам на вратата!

Вече идвам – отвори ми!

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??