29 июн. 2016 г., 22:19

Излъган 

  Поэзия
342 0 3

Полугол от собствените 

предразсъдъци, облечен в нищета...!?

Разбрах, че всичките човечности

измислени са за това

да пренебрегват истинските

същности на човешката душа.

От срам потънал, скрил се в самотата...

Обрекъл мисъл, свобода...

Загубил себе си, защото

не вярвал вече в любовта.

На тъмнината той предал е

сърцето си и любовта...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Лили радвам се че ти е харесал стиха!До нови!☺
  • Благодаря Лили радвам се че ти е харесал стиха!До нови!☺
  • Поздравления големи!
Предложения
: ??:??