16 апр. 2008 г., 22:07

Измама 

  Поэзия
627 0 2
Защо това чувство никога не отминава?
Защо раната в сърцето все по-дълбока става?
Защо се мъча аз между живота и смъртта?
Защо се чувствам сякаш съм затворена в капан?

Не в капан - във плен попаднах -
в плен съм аз на любовта...
Ти омая ме, превзе ума ми,
ти показа ми какво е всъщност нежността...

Всяка твоя дума бе измама,
всяка нежност - удар в гърба!
Любовта ти превърна в отворена рана,
зееща дълго... дълго след това...

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ти омая ме, превзе ума ми,
    ти показа ми какво е всъщност нежността...
    ---
    Познато, колко познато ми звучи.
  • Последният стих ужасно ми напомня на една песен на Анелия!
Предложения
: ??:??