Корумпирани много...
Корупция никаква!
В наложена истина,
корупция няма;
Защото зад нея,
са най малко двама.
А двама където...
Там са и трима!
И ето че стават
цяла дружина;
Корумпирани много.
Корупция никаква...
С наложена истина!...
Истина няма.
А има само измама!?
© Ангел Все права защищены