И З М Е Т
Бездарници клети, издънка фатална
от каста безименна с робския лик,
с безличен произход от яма фекална -
бъдете проклети до сетния миг!
Първични злосторници с мозъци болни,
вградени безропотно в жалък картел
от нагли катили, перверзници долни,
вплътили душичките празни, без цел!
Пропити от алчност, потънали в плесен,
с прояден от гниди безмозъчен лоб,
в ехидно безнравствено его отнесен,
противно живуркате своя живот!
Такива сте - алчни, тотално коварни;
дано да изпука картелната гад,
проклети изчадия, влъхви бездарни,
защо ли се пръкнахте в нашия град?!
Съзнателно пречите тук на прогреса
чрез наглост порочна в безличен статут,
бездарници долни, подвластни на стреса -
дано ви постигне тотален банкрут!
Покварници, гракнали в свода небесен,
изчадия гнусни в зловеща воня,
без дух помияри, потънали в плесен,
дано ви погълне таз черна земя!
Бездарници бледи от каста безлична,
в душиците алчни що злоба кипи,
пропаднали в нравствена пропаст критична,
в забрава да тънете вечно сами!
Дано се задавите, пошляци гнусни,
безбожни кретени, потънали в смрад,
дано ви пресъхнат червивите устни,
дано ви налегне действителен глад!
Бездарници клети от каста брутална,
издънка безверна в една руина,
животец потънал сред низост фекална -
бъдете проклети дори след смъртта!
donWalcheze - 30. 08. 2010 г.
© Лучано Все права защищены
А знаете ли кое е най-големия абсурд ) ... : "Върви арменец по улицата и хвърля банкноти, след него евреин събира парите и го гони да му ги върне!"