Mar 4, 2011, 11:47 AM

Измет 

  Poetry » Civilian
867 2 2

И З М Е Т

 

 

Бездарници клети, издънка фатална

от каста безименна с робския лик,

с безличен произход от яма фекална -

бъдете проклети до сетния миг!

 

Първични злосторници с мозъци болни,

вградени безропотно в жалък картел

от нагли катили, перверзници долни,

вплътили душичките празни, без цел!

 

Пропити от алчност, потънали в плесен,

с прояден от гниди безмозъчен лоб,

в ехидно безнравствено его отнесен,

противно живуркате своя живот!

 

Такива сте - алчни, тотално коварни;

дано да изпука картелната гад,

проклети изчадия, влъхви бездарни,

защо ли се пръкнахте в нашия град?!

 

Съзнателно пречите тук на прогреса

чрез наглост порочна в безличен статут,

бездарници долни, подвластни на стреса -

дано ви постигне тотален банкрут!

 

Покварници, гракнали в свода небесен,

изчадия гнусни в зловеща воня,

без дух помияри, потънали в плесен,

дано ви погълне таз черна земя!

 

Бездарници бледи от каста безлична,

в душиците алчни що злоба кипи,

пропаднали в нравствена пропаст критична,

в забрава да тънете вечно сами!

 

Дано се задавите, пошляци гнусни,

безбожни кретени, потънали в смрад,

дано ви пресъхнат червивите устни,

дано ви налегне действителен глад!

 

Бездарници клети от каста брутална,

издънка безверна в една руина,

животец потънал сред низост фекална -

бъдете проклети дори след смъртта!

 

donWalcheze - 30. 08. 2010 г.

 

© Лучано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, съществува сходство в ритъма и такта но, ... живеем в друго време, с известни прилики в класовата борба ... Е, аз в никакъв случай не съм съвременник на П. К. Яворов ...
    А знаете ли кое е най-големия абсурд ) ... : "Върви арменец по улицата и хвърля банкноти, след него евреин събира парите и го гони да му ги върне!"
  • П. К. Яворов
Random works
: ??:??