17 мая 2007 г., 21:06

Измислен 

  Поэзия
953 0 1

Измислен


Вкопчих се в една лъжа,
живях с измислена мечта.
От блянове те създадох
и сърцето си ти дадох.

Знаех, че не си идеалното момче,
но бях сляпа за истинското ти лице.
Толкова силно исках да те обичам,
че започнах от себе си да се отричам!

© Ива Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??