18 апр. 2010 г., 14:57

Измислени сме като синьо лято 

  Поэзия » Любовная
767 0 3

Измислени сме като синьо лято

 

                                              Юлето & Канибал

 

 

Отново те намирам аз във сайта,

където безпрепятствено се вихриш,

една любов от триста мегабайта

нахално и суетно пак се кипри.

 

-И ти любов му казваш на това ли?

По кабела прелитат сладки думи,

а чувства има ли във тях? Едва ли -

те са разпръсната прозрачна шума.

 

- Във нета ти и аз сме илюзорни –

светулки сини, светкащи в тъмата.

Разбираш ти, че с теб сме бутафорни-

измислени сме като синьо лято.

 

-Затуй сега предлагам да излезем -
вземи чадър, а също - връхни дрехи.
На скайпа просто да му се изплезим -
да срещнем любовта си без доспехи!

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??