14 июн. 2013 г., 22:23

Измислици 

  Поэзия
335 0 0

Завий ме във прегръдка топла,

литни със мен към вечността!

Дъждът навън да си потропва -

завий ме с нежност, с песента

 

в телата - слънчево кристална…

Сбогуващо да е това дори,

в любов, изпратена астрално,

ти миг безсмъртие ми дари…

 

Р. Д.

© Румяна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??