Завий ме във прегръдка топла,
литни със мен към вечността!
Дъждът навън да си потропва -
завий ме с нежност, с песента
в телата - слънчево кристална…
Сбогуващо да е това дори,
в любов, изпратена астрално,
ти миг безсмъртие ми дари…
Р. Д.
© Румяна Димитрова Всички права запазени