10 апр. 2009 г., 13:07

***(изневиделица) 

  Поэзия
1213 0 27

 

 

дали заради слънцето
на пръсти вмъкнало се
през прозореца отворен
или пък плисналия лъх на
нов сезон
внезапен вятър се протегна

към нацъфтелите
в ръцете ми умòри
и… 

дори без да попита 
ги взе

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??