23 авг. 2006 г., 01:15

Изневяра 

  Поэзия
608 0 1
Казват - човешко е да се греши,
Божествено - да се прощава.
А за мене невъзможно е да изрека
тези силни думи "Аз ще ти простя!"
Не мога да забравя твоята измяна...
Тази мисъл следва ме,
сърцето стяга ми - 
как до нея ти заспивал си!
Не те ли заболя мъничко поне,
за мене не помисли ли?
Че може никога да не се завърна
и с любов живота ти отново да обгърна.
И как тогава ти погледна ме с надежда,
че мога всичко да забравя?
Знам, разкайваш се и за прошка молиш ме.
Късно е да ти я дам!
Колко пъти ти нарани ме,
колко пъти аз да страдам.
Простена не е твоята изневяра.
А аз просто стена, като куче вия
от нелепата измяна.
Сега...
Колко болка в мен се разлива.
Как изпива на бавни глатки любовта ми.
И все по-самотна ставам,
все по чужда и далечна.

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като гледам,мила,май ти си болната не аз..Виж комплексите могат да отминат,ама акъла да ти дойде едва ли..
Предложения
: ??:??