1 сент. 2006 г., 20:30

ИЗНЕВЯРА 

  Поэзия
691 0 11
Няма Истини!
Нито Лъжи!
Само факти неясни!
Горчиви!
Изневярата ясно личи
в очите ми -станали сиви.
Сивотата им ,
сякаш гори
-черни дупки
в душата ти вяла...
Любовта ни -ранена лежи
между двама ни -восъчно бяла.
Празна стая
е твойто сърце.
Струна скъсана- Любовта ни.
Да ти кажа ли?
Може би , не !
Ще зарастнат ли твоите рани?
Ще излъжа!
..Но тази лъжа
ще ме трови
със сънища сиви..
Ще ти кажа!
..И любовта
се
стопи
в тези факти горчиви..

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??