15 авг. 2008 г., 09:09

Изневяра 

  Поэзия » Другая
1366 0 30


<<<Изневяра>>>


Едно сърце във шепа от безумие,
а пулсът - недостатъчен за двама.
Фалшива обич в сянката на думите.
Мъгла от страх, която се сгъстява.


Желание за допир... чуждо тяло.
Илюзия за дъх живот - моментна.
Минутна страст, усещане за цяло
и жажда за различна глъткa нежност.


Една любов и сушата след нея...
Зашити облаци, без капка дъжд.  
Лъжи надиплени, боли доверие.
Вината от предателство на мъж.


Заключен спомен в бляскава сълза,
търкулната насън, като мънисто.
Безорбитна планета - Самота
и кръгове от утрешното Нищо.

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??