19 янв. 2010 г., 08:57

Изпитание - ІV 

  Поэзия » Любовная
462 0 4
"Твоята мнителност обаче
и твойто чувство за собственост
нямат граница."
/от писмо/


Тогава защо летиш към мен?
Това, че ти прощавам често
предателствата и лъжите
ти вече смяташ,
че съм длъжна да го спазвам.
Като дете те водя за ръка,
очите ти отварям...
И какво?
С моята всеотдайност и доброта
ти гъделичкаш егото си.
/Така е по-лесно,
отколкото да се замислиш./

Любов,
защо не се научиш
на Любов?

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И това,ако е любовта...Поздрав за стиха!
  • Все нещо ненаучено остава в тази любов.......
  • да умееш да обичаш е талант ...а в живота май малко са талантливите...
  • Научаването на любов не е лесно. Май ще си умрем ненаучени
Предложения
: ??:??