20 мая 2007 г., 01:23

ИЗПЛАКАНА 

  Поэзия
988 0 24
 

Изплакана съм (като дъжд от вчера),

изсъхнал по безлюдни тротоари.

Прелиствам се от думите-клишета,

записани в безлични мемоари.

Изплакана съм ( в стихове любовни).

С мастилени сълзи пропита в листа.

Задрасквана... изписвана наново.

Прочитана така...  на прима виста.

Изплакана съм (като молеща сълза),

търкулнала се тъжно по лицето.

Със устните преглътнах любовта,

а тя намери пътя... до сърцето.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??