22 окт. 2009 г., 14:14

Изповед 

  Поэзия » Философская
958 0 3

В гардероба на егоистичното ми АЗ

заключих яд и озлобление,

но животът ми даде труден час -

потърсих в "светлото" изцеление...

 

Уплаших се много - няма да лъжа -

видях себе си в непрогледна тъма,

спрях се и искам на всички да кажа:

"Хора! Имам силите да бъда добра!"

© Златина Манолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??