Oct 22, 2009, 2:14 PM

Изповед 

  Poetry » Phylosophy
851 0 3

В гардероба на егоистичното ми АЗ

заключих яд и озлобление,

но животът ми даде труден час -

потърсих в "светлото" изцеление...

 

Уплаших се много - няма да лъжа -

видях себе си в непрогледна тъма,

спрях се и искам на всички да кажа:

"Хора! Имам силите да бъда добра!"

© Златина Манолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??