22 oct 2009, 14:14

Изповед 

  Poesía » Filosófica
852 0 3

В гардероба на егоистичното ми АЗ

заключих яд и озлобление,

но животът ми даде труден час -

потърсих в "светлото" изцеление...

 

Уплаших се много - няма да лъжа -

видях себе си в непрогледна тъма,

спрях се и искам на всички да кажа:

"Хора! Имам силите да бъда добра!"

© Златина Манолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??